...över att få ingå i ett av Sveriges Absoluta Äldsta & Bästa Modellbyrå - Sweden Models. Trevliga Ödmjuka människor med erfarenhet både  framför & bakom kameran. Vilket jag tror är oerhört viktigt. Tänker på min egen bakgrund som "Modellmamma" Bokare & Modell - Så mycket enklare att "förstå" när  man befunnit sig "där" själv, speciellt när man är ung & inte så erfaren. Viktigt självklart oavsett. Lite så att jag faktiskt längtar tillbaka till tiden På byrå...kanske ngt att fundera på när jag tycker det räcker att själv stå framför kameran...;-) 

För bokning - Ni hittar mig under Classic - Att få finnas med bland dessa Klassiska Skönhter är ett privilegiuim & jag känner mig både Happy Stolt & Ödmjuk :-)


Classic - Vi har arbetat som modeller som unga el rent av hela tiden. Vi har erfarenhet vi är mogna & över 25. Gissar jag är bland de äldsta med mina strax 53 - Hur kul är inte det...Så Himla Kul att få göra detta igen:-)