RyttarYoga Instruktör, Fit2Ride Danmark

Yoga - Pilates - Akupressur - Tester - Stresshantering - Andningstekniker.      

Jag är Utbildad RyttarYoga Instruktör i Danmark av Sös Fejerskov-Quist/Fit2Ride®. (Även Claus Toftgaard, dressyrryttare/tränare & equieterapeuft samt medförfattare tillsammans med Sös till boken"I balance på hesteryg, veien till bedre prestationer".)

"Rytteryoga konceptet er udviklet, så du ganske hurtigt vil kunne mærke en stor forbedring i din ridning, uanset hvilket niveau du befinder dig på! Samtidig mindskes risikoen for træningsrelaterede skader hos både hesten og dig selv. Rytteryoga er sammensat af det bedste fra 
Bl.a. Hathayoga, Lyengaryoga, Poweryoga, Pilates, stresshåndteringsteknikker, holdningskorrektion, træning med elastik, Balimostolen. Alle øvelserne relateres direkte til ridningen." 

Förutom ovanstående har jag utbildning i & praktiserar Vinyasa Yoga. Har även praktiserat Kundalini Yoga en yogaform jag gärna använder i min egen träning, lite extra när jag känner behov av lugn & avspänning.

Jag är Självklart Ryttare & Ridlärare. Dressyr & Gångartsträning är mitt fokus integrerat med Centrerad Ridning då jag även är CR-tränare Nivå2. (mer om mig under rubriken OM)

A L L A är  Välkomna till mig för Privatlektioner samt bokning av Kurser heldag/halvdag/helg antingen hos mig eller hos dig.

Hos mig: *Privatlektioner & mindre grupper om max 4-6 yogisar i RyttarYoga, Yoga, Pilates & Styrketräning på Fredagar. (även andra dgr vid förfrågan & mån om tid)

OBS: Du behöver I NT E vara ryttare för att få hjälp hos mig