Lite Nördig, ett varken jobb el träningsrelaterat inlägg...bara Jag solo en helt vanlig ledig fredag & Vet Ni, Jag Njuter Av Så Små Saker som att få sätta på mig annat än “Arbetskostymen” Vara Lite Egotrippat Ytlig & verkligen njuta av det...tänka på Endast Mig. Ta lilla "Peggan" - bilen & jag, in till Norrtälje strosa runt en stund, slå mig ner på ett fik med en go kopp kaffe, kika på folk, ögonshoppa, prova snygga icke träningskläder;-) Känner att det blir än mer viktigt att Njuta & Ta Vara På Tiden. Världen i dag står i förändring...stor förändring på alla plan, jag vill orka Engagera Mig då behöver Jag, Oxå Vi tror jag, en stor mängd Energi Glädje Styrka Kärlek för att “stå pall”. Njuta av små saker blir guld - för mig - Oavsett. 

Just i dag behövde jag byta
"
Outfit" & Vara Lite Ytlig!
- Dock Allways a YogaRunningHappyGirl ;-) 
Lektionsledig lördag & söndag - vi får se vad Fru Lindberg hittar på då, gissar på en kombo: BaraVara Engagemang & Lite Yta På Det ;-) Balans Var Det - Hepp! 

Skön Helg Alla!

Moi Nördig...naaaa;-)
(P.s My Sisters - look at my Lovely phone ;-);-))


www.stallrosengarden.se

En Helhet: 
Yoga Pilates 
Hälsa Akupressur Träning För Alla 
RyttarYoga Dressyr Centrerad Ridning