Jag har en Fin "Modellmamma" i Ylva på LadiesTeam Stockholm - Jag är priviligerad & jag är ödmjukt tacksam över att få ingå i Ylvas agentur för kvinnor 28 pluss. Ylva är super på alla sätt & vis & hon jobbar för mig vilket jag är så glad för. Jobben för en Kvinna 50+ växer inte på träd. Men branschen är under förändring, mångfald står på agendan & jag vill Gärna tro att det finns plats för Alla Oavsett ålder, storlek, hudfärg...Vad gäller oss köpstarka kvinnor 40 50 & 60+ Visst vill vi se fler av oss i modereportagen i reklamen! Vi är många som vill kunna identifiera oss med modellen som ska sälja "varan" till oss som ska få oss att vilja Köpa...Tack Ylva för att Du finns & för att Du puffar för oss "Oldies" ( Are Goldies ) ;-)Återigen U P D T A D E D Hos LadiesTeam Stockholm - Ni hittar mig under Marie L :-)